Jumping
24 mei 2018
Door Horseman Kristof

Wat hebben Empress EH Z, Emera Z, Eluna CL Z, Mabou, Ma Fleur JS allemaal met elkaar gemeen? Wel het zijn alle vijf nakomelingen van BWP ambassadeur Emerald van 't Ruytershof en ze wonnen de voorbije dagen allemaal proeven voor jonge paarden.
Empress EH Z en Emera Z wonnen gisteren de finales in Valkenswaard bij de 7- en 6-jarigen. Eluna CL Z en Mabou sprongen het voorbije weekend bij de K.R. en HGVBB naar de overwinning bij de 6-jarigen.
Ma Fleur JS won zonet dan weer de reeks voor 6-jarigen op de internationale wedstrijd in Bonheiden. Met Graham Babes in het zadel waren zij de beste in een tijd van 27:81 seconden.

Jan Maly en Idefix Del Laghetto werden tweede voor Lauren Edwards en Breit Star. Breit Star is een dochter van Wereldbeker winnaar Breitling LS.