Einde samenwerking tussen Pénélope Leprevost en Haras de Clarbec

Transfer
09 feb 2018
Door Maxine Van Molecot

Via een persbericht laten Geneviève en Dominique Mégret van Haras de Clarbec weten dat er einde komt aan de samenwerking met de Franse amazone Pénélope Leprevost.

"Haras de Clarbec en Pénélope Leprevost hebben besloten om hun samenwerking stop te zetten, na overleg met de Franse paardensport federatie die akkoord gaan met de beslissing. Haras de Clarbec en Pénélope Leprevost willen benadrukken dat hun nauwe samenwerking is gekenmerkt door mooie sportieve prestaties, zoals op de WEG in Normandië (zilveren medaille voor Franse team met Flora de Mariposa), de Olympische Spelen in Rio (gouden medaille voor Franse team met Flora de Mariposa), op de wereldbekerfinales in Las Vegas (tweede plaats met Vagabond de la Pomme) en in Gothenburg. Er waren ook veel overwinningen in Grote Prijzen en heel veel deelnames aan Nations Cup wedstrijden met Nayana, Topinambour, Flora de Mariposa, Vagebond de la Pomme, Ratina d'la Rousserie etc. Haras de Clarbec en Pénélope Leprevost willen nu nog wel een nauwe persoonlijke relatie aanhouden.

Haras de Clarbec wenst Pénélope heel veel succes met al haar wedstrijden in de toekomst en ook voor haar commerciële activiteiten en als coach, waar ze de laatste tijd veel mee doet. Pénélope wenst Haras de Clarbec eveneens heel veel succes toe en wenst hun nog veel sportieve successen toe in de toekomst. Er is nog geen beslissing genomen over de toekomst van de paarden die door de stal toevertrouwd werden aan Leprevost. Haras de Clarbec zal zonder enige haast hierover een beslissing gaan nemen."

Bron: 
Studforlife.com