Een nieuwe maand, een nieuwe Z Online Auction

Fokkerij
09 feb 2017
Door Horseman Kristof

In de maand februari staat de Z Online Auction opnieuw in het teken van de fokkerij, via het online platform van Studbook Zangersheide zullen zowel kwaliteitsvolle fokmerries als de meest exclusieve embryo’s aangeboden worden.

In de merriecollectie vinden we onder meer Carthago’s Ruby SL Z, één van de laatste dochters van Carthago Z; Charmline JT Z, een 6-jarige merrie uit de gekende Cocaïne Z-stam, alsook een Asca Z-merrie uit de directe moederlijn van Cassini I.

Bij de embryo’s zijn ook dit keer echte parels geselecteerd. Zo is er een exclusief embryo van de wereldkampioen Cumano uit de directe moederlijn van de winnares van de GP van Basel, Gancia de Muze. Een embryo uit een dochter van de Olympische merrie Fresh Direct Corlato en embryo’s uit de halfzussen van Montender, Quickly de Kreisker, Hickstead en Simon

“Met het nieuwe dek- en veulenseizoen in zicht willen we zoveel mogelijk kansen scheppen voor zowel fokkers als investeerders. De merries in het aanbod zijn van zeer hoge kwaliteit; 3 van hen zijn drachtig en verwachten binnen enkele weken hun veulen. De kopers van de andere merries stellen wij in de gelegenheid om hun nieuwe merrie gratis te insemineren met het sperma van een hengst naar keuze uit de hengstencollectie van Stoeterij Zangersheide.” aldus Judy Ann Melchior “De embryo’s die we aanbieden zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd en stammen stuk voor stuk uit de beste moederlijnen ter wereld. Wie vandaag in dergelijk embryo investeert neemt een voorsprong om het sportpaard van morgen aan te schaffen.”

De volledige collectie is te vinden via www.zangersheide.com

Meer vragen in verband met onze collectie? Mail ons op [email protected] !