BWP en Halifax van het Kluizebos op één

Fokkerij
07 jun 2017
Door Horseman Kristof

Op de nieuwste WBFSH Rolex World Ranking staat BWP voor de tweede maand op een rij op de eerste plaats! Niet alleen bij de stamboeken staan zij bovenaan, ook in de individuele ranking staat er een BWP op kop met Halifax van het Kluizebos (v. Heartbreaker). Gancia de Muze (v. Malito de Reve) staat op de achtste plaats. Hello M'Lady (v. Indoctro) en Echo de Laubry (v. Virus de Laubry) delen de twaalfde plaats. Eldorado van het Vijverhof (v. Thunder van de Zuuthoeve) en Grand Cru van de Rozenberg (v. Malito de Reve) zien we terug op plaatsen vijftien en achttien.

Het KWPN staat op de tweede plaats met Creedance (v. Lord Z) als hoogste geklasseerde (derde plaats). Op de derde plaats krijgen we het Holsteiner Verband met Chiara 222 (v. Contender) als beste vertegenwoordiger op plek vier.

sBs neemt de zesde plaats voor hun rekening met HH Azur (v. Thunder van de Zuuthoeve) als uithangbord op de tweede plaats. Zangersheide zien we terug op de zevende plaats. Hun beste vertegenwoordiger is Atlantis (v. Andiamo) op de 26ste plaats.

Klik hier voor de rankings.