Birgit Ceuleers wint goud in de ZZ-reeks

Dressuur
19 sep 2017
Door Horseman Kristof

Tijdens het kampioenschap van LRV Brabant werd er ook binnen de individuele en groepsdressuur gestreden om de medailles.
In de Individuele dressuur reed Birgit Ceuleers (LRV Kortenaken) naar een eerste plaats. Ze stond bij de twee jury’s bovenaan met haar Dodena (v. Vivaldo). Sofie Vergaelen van LRV Meise-Wolvertem reed Don Joaquino Ballante (v. Dancier) naar het zilver voor Steve Van Bambost (LRV Zoutleeuw) met Suave SvB (v. Sorento).

In de klasse Zwaar 2 reed Inge Vandael van de organiserende vereniging Kester naar haar eerste provinciale titel in deze dressuurklasse. Ook in deze ring zaten de twee jury’s op één lijn. Inge en haar Umaik-TL (v. Metall) stonden bij de twee jury’s bovenaan voor Sara Nagels van LRV Geetbets met Endesi (v. San Remo). Nele Van Den Bogaert (LRV Haacht) reed naar brons met Coco Chanel (v. Vivaldi). In de klasse Zwaar 1 was er goud Wim Grauwels van LRV Tienen met Quarterback van de Kempenhoeve (v. Quarterback).

LRV Tienen Kampioen in klasse Zwaar A

In de hoogste klasse (ZA) van de groepsdressuur gaat LRV Tienen naar het Nationaal Ruitertornooi als Provinciale Kampioen. LRV Vissenaken-Glabbeek reed naar zilver voor LRV Asse. In de hoogste reeks van de viertallen was er goud voor LRV Vissenaken-Glabbeek.

Bron: 
LRV